Xbox verloot wel een heel bijzondere controller tijdens een giveaway.

Met enige regelmaat verloot Xbox een custom controller of Xbox Series X. Deze speciale edities zijn niet te koop. Er worden tijdens deze zogenaamde sweepstakes vaak maar één of een zeer gelimiteerd aantal weggeven. Zo ook een Deadpool & Wolverine-editie. Een wel heel bijzondere trouwens, namelijk in de vorm van de billen van Deadpool!

De, Deadpool en Wolverine, Xbox Series X en controller zijn te winnen via onder andere het social media platform X. Het enige dat je hoeft te doen is het Xbox-account volgen en het bericht Reposten. Doe je dit vóór 11 augustus 2024 dan gaat jouw naam mee in de grote grabbelton. Wil je dus een kans maken om met de kont in de boter te vallen dan verwijzen we je naar deze post:

Zou jij deze Kontroller kopen?

Met regelmaat zien we dus prachtige speciale edities van consoles en controllers voorbij komen. Fans laten in toenemende mate weten dat zij dit soort edities ook graag in de schappen zien. Microsoft lijkt hier een kans te laten liggen. Sinds de Xbox Series-generatie is er, naar mijn weten, slechts één limited edition Xbox Series X verschenen en dat was de Halo-editie. Er zijn wel enkele limited edition controllers uitgebracht, zoals die van Starfield, Forza Horizon 5 en Redfall.

Het aantal speciale en limited edition consoles en controllers is deze generatie dus zeer beperkt. Zou jij graag zien dat Xbox meer speciale edities uit zou brengen? En zo ja, van welke games zou jij een speciale editie kopen? Wat vindt je van de Deadpool & Wolverine Xbox en controller?

Zou jij graag meer limited edition consoles en controllers van Xbox willen zien?

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Picnic82
Redacteur
1 maand geleden

Die van Dune had ik zonder aarzelen gekocht.

Ambassador
Ambassador
1 maand geleden

Het ziet er wel heel erg grappig uit maar of dat nou zo fijn in de hand ligt? Als ik hem zou kopen is het meer voor de heb en niet om mee te gamen.