Van oudsher is oktober qua releases van video games één van de drukste maanden. Wat mogen we komende weken allemaal op de Xbox Series X|S verwachten?

Veel grote titels worden vlak voor de feestdagen uitgebracht, en ook deze oktober vormt hierop geen uitzondering. Van schietende eekhoorns in Squirrel with a Gun tot aan pijlsnelle antropomorfe blauwe egels waarmee spelers hun platformvaardigheden kunnen tonen; oktober brengt waarschijnlijk voor ieder wat wils.

Zelf kijk ik het meest uit naar Life is Strange: Double Exposure. Al vanaf het eerste deel ben ik helemaal verknocht aan de meeslepende verhaalvertelling. Extra leuk vind ik het om weer een verhaal voorgeschoteld te krijgen met Max Caulfield in de hoofdrol. In Double Exposure kruipen we opnieuw in de huid van Max, die inmiddels ergens in de 20 is en als fotograaf een loopbaan aan het uitstippelen is. Max’ vriendengroep wordt getroffen door een noodlottig ongeval, en met behulp van Max’ bovennatuurlijke krachten gaan we ontrafelen wat er is gebeurd. Nu al zin in!

De game waar ik echter het meest van verwacht deze maand is Dragon Age: The Veilguard. Ontwikkelaar BioWare is een meester in verhaalvertelling en weet dit vaak te combineren met toffe action-adventure gameplay. Waar eerder dit jaar Dragon’s Dogma 2 voor mij persoonlijk uitliep op een teleurstelling, hoop ik dat Dragon Age: The Veilguard op mijn eindejaars-GOTY-lijstje komt te staan. De vele beelden zijn veelbelovend, maar goed, ‘eerst zien en dan geloven’!

Welke games die in oktober uitkomen wil jij graag spelen? In deze poll een selectie van een aantal games. Check onze kalender voor een volledig overzicht!

Oktober zit bomvol met games, welke ga jij spelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
DM4S
Redacteur
16 dagen geleden

Anders: Blasphemous 2 dlc 😍😍😍

Infantiel
Infantiel
16 dagen geleden

Sea of Thieves season 14 natuurlijk 🫡🏴‍☠️

Picnic82
Redacteur
16 dagen geleden

Starfield DLC: shattered space

Martinspire
Martinspire
16 dagen geleden

Eigenlijk alleen COD en ik denk ook alleen de singleplayer. De rest spreekt mij gewoon totaal niet aan