Overwatch 2 kondigt epische crossover met World of Warcraft aan

Op 17 september krijgen Overwatch 2-spelers weer een verse lading nieuwe cosmetics! De World of Warcraft-crossover staat op de planning!

De samenwerking tussen Overwatch en World of Warcraft (allebei IP’s van Blizzard) werd onlangs al geteased en brengt vier unieke skins naar het spel, allemaal geïnspireerd op Blizzard’s iconische MMORPG. Dit keer krijgen Reinhardt, Widowmaker, Torbjorn en Zenyatta een epische WoW-makeover in de vorm van The Lich King, Sylvanas Windrunner, Magni Bronzebeard and Sylvanas Windrunner.

Overwatch 2 staat niet bepaald stil als het gaat om samenwerkingen, vooral met andere Blizzard-titels. We hebben al Diablo 4- en StarCraft-skins voorbij zien komen, en nu is het tijd voor een WoW-thema. Dit soort limited-time items hebben de game een frisse wind gegeven en de World of Warcraft-skins voegen nog meer toffe items toe om je collectie mee uit te breiden.

Iconische figuren

In de trailer, die zich afspeelt op de Blizzard World-map, worden de nieuwe skins onthuld tijdens een first-person ritje in een achtbaan. Je krijgt een goed beeld van wat je te wachten staat, met Reinhardt, Widowmaker, Torbjorn en Zenyatta die pronken met hun nieuwe outfits. Widowmaker krijgt de Sylvanas Windrunner-look, Zenyatta transformeert in Thrall, Torbjorn wordt Magni Bronzebeard in zijn diamanten vorm en natuurlijk kan Reinhardt niet achterblijven als de iconische Lich King.

Dit is niet de eerste keer dat we WoW-skins zien, maar deze set valt ongetwijfeld in de smaak bij fans. Naast WoW-cosmetics zagen we eerder al samenwerkingen met andere franchises zoals Cowboy Bebop en zelfs Transformers. De crossovers blijven komen, en dat lijkt niet te veranderen.

Of er nog meer in petto is voor deze World of Warcraft-crossover? Waarschijnlijk wel. Nieuwe sprays, voice lines en emotes zitten er ongetwijfeld ook aan te komen. Oh, en zorg dat je de Season 12 battle pass afrondt voor de start van dit event.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties