Orcs Must Die! Deathtrap verschijnt in 2025

Liefhebbers van de Orcs Must Die!-franchise, opgelet! In 2025 moet Orcs Must Die! Deathtrap uitgebracht worden.

Orcs Must Die! is een actie-tower defense game ontwikkeld door Robot Entertainment. De speler kruipt in de huid van een War Mage die hordes orcs en andere monsters moet afweren door strategisch vallen en wapens te gebruiken. De game combineert elementen van tower defense en third-person action, waarbij spelers zowel strategisch hun vallen moeten plaatsen als actief vijanden moeten bestrijden met diverse wapens en magische vaardigheden. Het doel is om te voorkomen dat vijanden door de rift in de basis van de speler breken. In bovenstaande trailer zien we Orcs Must Die! Deathtrap aangekondigd worden.

Over Orcs Must Die!

De Orcs Must Die!-franchise heeft tot nu toe vijf games uitgebracht. De eerste game, Orcs Must Die!, verscheen in 2011 en werd gevolgd door Orcs Must Die! 2 in 2012, dat een coöperatieve multiplayer-modus introduceerde. Vervolgens kwam Orcs Must Die! Unchained in 2017, een free-to-play game die de serie uitbreidde met een nieuwe PvP-modus.

In 2020 verscheen Orcs Must Die! 3, aanvankelijk exclusief voor Google Stadia, maar later ook voor andere platforms. De nieuwste toevoeging aan de serie, Orcs Must Die! 3: Cold as Eyes, is een uitbreiding die eind 2021 werd uitgebracht en nieuwe levels en vijanden toevoegde. De franchise staat bekend om zijn humoristische stijl, uitdagende gameplay en de voortdurende innovatie binnen het genre.

Orcs Must Die! Deathtrap wordt in 2025 voor de XboX Series X|S uitgebracht. Een concrete releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties