Ontdek het magische avontuur van The Knightling

Een nieuwe game van Nederlandse bodem!

The Knightling is een nieuw fantasievol actie-avonturenspel dat in 2025 wordt uitgebracht op de Xbox Series X|S consoles.

De game wordt ontwikkeld door Nederlandse studio Twirlbound en uitgegeven door Saber Interactive. In bovenstaande aankondigingstrailer krijgen we een eerste indruk van de game. Het spel combineert exploratie, combat en platforming in een semi-open wereld waar spelers het verhaal van de Knightling volgen en quests voltooien.

Bescherm de stad

In The Knightling kruipen spelers kruipen in de huid van, hoe kan het ook anders, de Knightling. The Knightling is een moedige schildknaap die het magische schild van zijn vermiste mentor, Sir Lionstone, overneemt om hem te redden en de stad Clesseia te beschermen tegen allerlei gevaren.

Het magische schild

In The Knightling staat het gebruik van het magische schild centraal, waarmee spelers gevechten aangaan, vijanden blokkeren, en hun verdedigingen breken om krachtige aanvallen en combo’s uit te voeren. De wereld van Clesseia zit vol geheimen en uitdagingen, waaronder puzzels en platformelementen die spelers moeten overwinnen door gebruik te maken van de unieke bewegingen die het schild biedt. Deze elementen zorgen voor een dynamische spelervaring waarin verkenning en strategie centraal staan.

Releasedatum

Het spel, dat zich richt op spelers van alle leeftijden. De Nederlandse indie-studio bekend van hun eerdere titel Pine, hoopt met The Knightling opnieuw een meeslepende en toegankelijke spelervaring te bieden. De uitgever Saber Interactive heeft laten weten dat we de game in 2025 mogen verwachten. Een exacte releasedatum van The Knightling is echter nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties