Ontdek de magische wereld van Visions of Mana in nieuwe trailer

Square Enix heeft vandaag een zogenaamde ‘Tourism Guide’-trailer van Vision of Mana gepubliceerd. Kijk je mee?

In deze nieuwe trailer worden we getrakteerd op een rondleiding door de prachtige wereld van Visions of Mana, de aankomende actie-RPG van Square Enix. De nieuwe Visions of Mana-trailer toont verschillende wezens en locaties van deze fantasiewereld, zoals Longren, Verdeus Borough, de Fallow Steppe, het besneeuwde Mt. Gala, en Lefeya Drifts.

Over Visions of Mana

Visions of Mana is een nieuw hoofdstuk in de klassieke Mana-serie, waarin het verhaal draait om de heilige zwaard en de kracht van mana. Spelers volgen de protagonist Val en zijn jeugdvriendin Hinna, die net is benoemd tot Alm of Fire, op hun reis naar de Mana Boom. De game speelt zich af in een kleurrijke en uitgestrekte semi-open wereld, bevolkt door zowel schattige als gevaarlijke monsters. De gameplay combineert 3D-combat met strategische elementen, waarbij spelers gebruikmaken van wapens die de kracht van de Elementals bevatten.

Tijdens hun avontuur ontdekken Val en Hinna, samen met nieuwe bondgenoten, de ‘diepere waarheden van hun wereld en staan ze voor de vraag of hun lot onvermijdelijk is’. De game onderscheidt zich door zijn levendige graphics, een grote, verkenbare wereld, en een meeslepende soundtrack met ongeveer 100 nummers die de sfeer van het avontuur versterken.

Releasedatum

Visions of Mana zal beschikbaar zijn op de Xbox Series X|S op 29 augustus 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties