Octopath Traveler-serie nu beschikbaar op Xbox en Xbox Game Pass

Vandaag heeft Square Enix® aangekondigd dat Octopath Traveler nu beschikbaar is op Xbox Game Pass. Daarnaast is Octopath Traveler II voor het eerst beschikbaar op de Xbox Series X|S en Xbox One.

Octopath Traveler is al een tijdje op de Xbox te spelen, maar Octopath Travel II was dat nog niet. Xbox Game Pass-abonnees kunnen vanaf vandaag de volledige Octopath-ervaring voltooien op Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Sinds de lancering in 2018 met Octopath Traveler heeft de Octopath Traveler-serie wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren verkocht. De serie is populair geworden vanwege de unieke HD-2D kunststijl: een opvallende mix van 2D-personageontwerpen in prachtige 3D-werelden. Beide games bieden een op zichzelf staande ervaring in verschillende werelden met acht unieke protagonisten, elk met hun eigen verhalen om te verkennen en Path Actions om te gebruiken.

Om te vieren dat de Octopath Traveler-serie beschikbaar is op alle huidige consoles en pc, heeft Team Asano een gratis update toegevoegd aan Octopath Traveler II, inclusief de ‘Extra Battle’ modus die beschikbaar wordt na het verslaan van de eindbaas in het laatste hoofdstuk. De ‘Extra Battle’ modus laat spelers hun vaardigheden testen tegen nieuw toegevoegde, sterke tegenstanders – waaronder de hoofdpersonages van Octopath Traveler.

Ga jij Octopath Traveler spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties