No Man’s Sky is herboren op een episch niveau

Ze hebben het weer voor elkaar gekregen. No Man’s Sky heeft een upgrade gehad waarmee het zich kan meten met andere titels uit 2024.

No Man’s Sky van ontwikkelaar Sean Murray is het boegbeeld geworden van de zogenaamde ‘redemption games’. Dat zijn games die een wankele start ervaren, maar door updates echt top tier games worden. We zagen dit met games als Sea of Thieves (er was niet heel veel te doen) en Cyberpunk 2077 (die was technisch ondermaats). Deze updates worden nog jarenlang na de lancering doorgevoerd en winnen steeds meer zielen.

Sean Murray van Hello Games (de solo maker van No Man’s Sky) heeft echter een nieuw niveau bereikt wat mij betreft. De nieuwe update genaamd ‘Worlds part 1’ lijkt het hele universum te verversen. Je krijgt vrijwel een compleet nieuwe game met ontzettend veel meer details in de omgevingen. Dit is een gratis update! Je krijgt nieuwe flora en fauna, oceanen, wind, stormen, lava en nog veel meer.

Ik heb best wat upgrades gezien in games, maar je had mij deze update kunnen verkopen als No Man’s Sky 2 en ik had het geloofd. Als je nog niet overtuigd bent van de trailer hierboven, kijk dan zeker naar de video hieronder.

Todd Howard, kijken we even mee?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties