Nieuwe Xbox Series consoles nu beschikbaar voor pre-order

Tijdens de Xbox Showcase afgelopen juni liet Microsoft weten dat er drie nieuwe consoles onderweg waren. En vandaag heeft het bedrijf de pre-orders officieel geopend.

Gamers kunnen kiezen uit drie nieuwe consoles. De eerste betreft een Xbox Series S met een opslagruimte van 1TB. Deze console heeft een verkoopprijs van €349,00. De Xbox Series X krijgt een nieuwe variant van 1TB zonder disc drive. Ideaal als je alleen je games digitaal koopt, maar ergens ook een beetje vreemd. Tenslotte was de Xbox Series X ooit bij de launch €499,00 met diezelfde 1 TB opslagruimte en juist wel een disc drive. De laatste in deze line up betreft een Xbox Series X met 2TB opslagruimte. Deze komt ook nog eens in de exclusieve kleur ‘Galaxy Black’. De console is hierbij zwart, met groene stippels. Het prijskaartje? €649,00. Deze laatste is echter wel alleen beschikbaar via de Microsoft Store!

Verder lijken de consoles weinig vernieuwingen of verbeteringen met zich mee te brengen. Vanaf vandaag zijn ze in Nederland beschikbaar voor pre-orders. Op 15 oktober zullen ze vervolgens uit moeten komen. Of er iets gaat veranderen aan het huidige aanbod van de consoles is op het moment van schrijven nog niet bekend, al lijkt dit een logische stap.

Toch blijft het vooral uitkijken naar het einde van dit jaar. Xbox liet begin dit jaar aan de hand van Phil Spencer en Sarah Bond al weten dat we eind dit jaar meer te weten zouden komen over de volgende generatie hardware. Mocht dit bekend zijn, dan lees je het uiteraard als eerste bij ons!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties