Nieuwe update Hogwarts Legacy brengt spookachtige sfeer, photomodus en meer

De gratis Hogwarts Legacy Zomer 2024 Update biedt nieuwe manieren om de magie vast te leggen en jezelf onder te dompelen in het leven op de beroemde school voor hekserij en tovenarij.

Deze update introduceert een reeks nieuwe functies en content. Zo kunnen spelers nu een mysterieuze, dichtgetimmerde winkel in Hogsmeade verkennen. Deze winkel, eerder ontoegankelijk, kan worden betreden na het ontmoeten van Penny the House Els. Een nieuwe queest vol mysterie, intrige en spookachtige momenten wacht op degenen die de uitdaging aangaan, met beloningen zoals de winkel zelf en een nieuwe outfit. Spelers moeten echter oppassen voor trucs en vallen in de winkel van Madame Mason.

Reset Talent Points

Spelers kunnen nu hun Talent Points resetten voor 200 goud per punt, waardoor ze verschillende builds en speelstijlen kunnen uitproberen. Deze functie is toegankelijk via het Talenten gedeelte van de Field Guide en biedt de mogelijkheid om avonturen in de tovenaarswereld op een nieuwe manier te beleven.

Nieuwe cosmetics en Photomodus

De update voegt ook nieuwe cosmetics toe, waaronder de Azkaban Coat en Azkaban Prisoner’s Outfit, geïnspireerd door een beroemde gevangene die 100 jaar later uit Azkaban zal ontsnappen.

Tot slot wordt een van de meest gevraagde functies toegevoegd, namelijk de photomodus. Spelers kunnen hun creatieve geest loslaten en hun favoriete momenten vastleggen met een reeks camerafuncties, filters en effecten. De photomodus is toegankelijk door het spel te pauzeren en op de X-knop te drukken.

De gratis Hogwarts Legacy Zomer 2024 Update is nu beschikbaar voor Xbox Series X|S en Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties