Nieuwe trailer van Vessel of Hatred toont het volgende hoofdstuk van Diablo 4

Diablo 4 was zonder twijfel één van de beste games die vorig jaar uitkwam. En met nog een maandje te gaan staat de eerste uitbreiding genaamd Vessel of Hatred op het programma. Reden genoeg voor Blizzard Entertainment om het wachten te verzachten met nieuwe beelden!

In Vessel of Hatred gaan spelers weer op pad met Neyrelle. Deze oudgediende gaat op zoek naar Mephisto, The Lord of Hatred. Deze villain heeft net als voorganger Lilith helaas geen goede plannen met de wereld van Sanctuary. Spelers mogen tevens op avontuur in een nieuwe regio genaamd Nahantu. Hierbij staat de zogeheten Soulstone centraal die een behoorlijke invloed op Neyrelle lijkt te hebben.

Daarnaast dalen we af naar The Vault of Light. Deze geheime plaats is ooit gebouwd door Akarat. Akarat is een belangrijk personage uit de geschiedenis van Sanctuary en tevens degene die betrokken was bij het ontstaan van de Spirit Realm. In deze rustgevende omgeving waren geen angels en demons te bekennen, totdat Mephisto’s corruptie de vault beïnvloedde.

Verder komt Vessel of Hatred samen met een compleet nieuw seizoen en een nieuwe class genaamd The Spiritborn. Deze class maakt gebruik van het oproepen van de geesten van jaguars, gorilla’s, adelaars en duizendpoten. Ben je benieuwd naar Diablo’s volgende hoofdstuk? Diablo 4: Vessel of Hatred is beschikbaar vanaf 8 oktober.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties