Nieuwe trailer van Metal Gear Solid: Snake Eater maakt indruk

Als we een genre moeten noemen waarin games schaars zijn de laatste jaren, dan zijn het wel de stealth games. Maar gelukkig is ontwikkelaar Konami bezig met een nieuw deel van Metal Gear Solid en gelukkig is er de Tokyo Game Show. Daar werden namelijk nieuwe beelden van de game getoond.

Metal Gear Solid: Snake Eater zoals de game heet is een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater uit 2004. In de nieuwe trailer zien we hoofdpersoon ‘Jack’ die aan z’n eerste missie begint onder leiding van ‘The Boss’. Deze zogeheten Virtuous Mission is het hoofdstuk waarmee de game opent. The Boss waarschuwt Jack dat hij niemand kan vertrouwen en dat de missie de eerste prioriteit heeft.

De game ziet er in ieder geval prachtig uit en beloofd een verhaal vol plot twists in een wereld vol macht, bedrog en politieke spelletjes centraal staan. Helaas heeft de game echter nog geen releasedatum gekregen, maar de release zou op de planning staan voor 2025. Zodra wij meer weten brengen we jullie uiteraard op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties