Nieuwe trailer doet verhaal van Funko Fusion uit de doeken

De nieuwe trailer van Funko’s eerste video game “Funko Fusion” onthult de kwaadaardige, veranderlijke schurk Eddy Funko, ingesproken door Clancy Brown.

Eddy Funko is de duistere tegenhanger van Freddy Funko en heeft de kracht om bewoners van de popcultuur-geïnspireerde werelden van “Funko Fusion” te bezitten, waarmee hij een leger van corrupte personages opbouwt. Spelers zullen tegen Eddy moeten vechten door hun eigen team van helden te vormen, elk met unieke vaardigheden voor gevechten en puzzels.

Tijdens de San Diego Comic-Con werd de trailer getoond en bespraken panelleden van 10:10 Games, Funko en Universal Products and Experiences de game. Kellen Goff, de stemacteur van Freddy Fazbear uit “Five Nights at Freddy’s”, sprak zijn enthousiasme uit over zijn rol in Funko Fusion.

Releasedatum

De game, ontwikkeld door 10:10 Games, bevat personages en werelden uit bekende franchises zoals “Jurassic World”, “Back to the Future”, “The Thing” en “Chucky”. “Funko Fusion” wordt gelanceerd op Xbox Series X|S op 13 september 2024 en is vanaf vandaag te pre-orderen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties