Jawel, juni is begonnen en een nieuwe maand betekent nieuwe toevoegingen voor de Game Pass. Deze keer zitten er in elk geval twee grote verrassingen tussen.

Octopath Traveller en Octopath Traveller 2 (Cloud, Console, PC) – Direct beschikbaar

Toch wel de grootste verrassing dit keer. Deel 1 was al een tijdje te spelen op de Xbox, maar het tweede deel verschijnt nu voor het eerst op de Xbox en dat is reden voor een feestje. Check anders het artikel van Rik nog even die hier wat dieper op in gaat.

Depersonalization (PC) – 12 juni

Depersonalization is een tabletop RPG die bestaat uit meerdere verhaallijnen met meerdere eindes en vertakkingen. De game probeert daarmee een zo divers mogelijke wereld neer te zetten.

Isonzo (Cloud, Console, PC) – 13 juni

Test je tactische vaardigheden in de Italiaanse Alpen in deze authentieke WW1 shooter. Voer gevechten uit in de hoge bergen en dorpjes van Noord Italië. De oorlog aan het Italiaanse front wordt tot leven gewekt en naar grotere hoogten gestuwd in deze game.

The Callisto Protocol (Cloud, Console, PC) – 13 juni

Halverwege juni gaan we griezelen met The Callisto Protocol, een game van de makers van Dead Space. Hoewel er duidelijk dingen uit laatstgenoemde game gehaald worden, haalt The Callisto Protocol het niveau van Dead Space nooit. Desondanks heb ik me er prima vermaakt. Check anders hier nog even de review.

Still Wakes the Deep (Cloud, Console, PC) – 18 juni

Met Still Wakes the Deep blijven we in de griezelige sfeer. Je zit gevangen op een boorplatform in de Noordzee en je moet vluchten voor de onbekende horror die aan boord is gekomen. Je kunt niet vluchten en niet vechten. Je kunt alleen uit alle macht proberen om te overleven.

En dit zijn de games die weer verdwijnen

Net als anders moeten er nu ook weer een aantal titels verdwijnen om ruimte te maken. Vanaf 15 juni verdwijnt het onderstaande lijstje aan games:

  • Bramble: The Mountain King (Cloud, Console, PC)
  • High on Life (Cloud, Console, PC)
  • Rune Factory 4 Special (Cloud, Console, PC)
  • Spacelines from the Far Out (Cloud, Console, PC)
  • The Bookwalker (Cloud, Console, PC)

Dus zit er nog iets tussen dat je uit wilt spelen, dan moet je rap zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties