Mocht je ook wel weer toe zijn aan wat verbeteringen en vernieuwingen in de software van je Xbox, dan hebben we goed nieuws. De september update is uitgerold en garandeert een aantal verbeteringen.

Eerlijk is eerlijk, de lijst is deze keer niet heel lang. Maar de meest opvallende toevoeging is zonder twijfel de introductie van pre-downloads. Hiermee kun je grote updates al voor de release van de update in kwestie downloaden. Door naar Games & Apps, Manage en vervolgens Updates te gaan kun je zien welke pre-downloads beschikbaar zijn. Vooralsnog is deze functie voor een aantal games beschikbaar namelijk: Sea of Thieves, Casette Beasts en Minecraft. Volgens Microsoft moeten meer titels snel volgen.

Daarnaast worden de wish list notificaties aangepast. Voorheen kreeg je namelijk alleen een melding als je favoriete games in de aanbieding waren. Nu krijg je ook een melding als deze in je wish list staan en naar Game Pass komen of meedoen met de Free Play Days. Zo mis je dus nooit meer de games waar je naar uitkijkt!

Daarnaast is Xbox begonnen met het testen van friend requests. Deze terugkerende functie zorgt er voor dat speler die jou toevoegen in hun vriendenlijst eerst door jou moeten worden goedgekeurd. Doe je dit niet? Dan hebben zij geen inzage in je activiteit. Deze functie lijkt op dit moment getest te worden via het Insiders Program.

De september update is nu beschikbaar voor Xbox. Hebben jullie hem al gedownload? En wat zijn jullie bevindingen? Laat het zeker even weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties