Nieuwe Razer Wolverine V3 controllers aangekondigd

Ben je toe aan een duurzame, nieuwe controller? Lees dan gauw even verder, want wellicht is de Razer Wolverine V3 Pro dan iets voor jou!

De Razer Wolverine V3 Pro is de derde versie van Razer’s bekende controller serie. Maar ondanks het feit dat de naam hetzelfde blijft mogen fans gaan genieten van een aantal nieuwe verbeteringen. Zo komt deze met Hall Effect, de technologie die er voor zorgt dat stick drift verleden tijd is. Daarnaast vinden we op de controller vier paddles die naar wens in te stellen zijn. Volgens razer moeten deze aanvoelen als het klikken op een muis.

De triggers kennen daarnaast de bekende trigger stops. Handig als je een shooter speelt en net even dat voordeel wilt pakken op je tegenstander. Deze bevatten overigens net als de sticks Hall Effect. De controller verbind je via de meegeleverde USB transmitter die benodigd is om de controller draadloos te gebruiken. De Wolverine V3 Pro wordt daarnaast geleverd met een case en verwisselbare thumb sticks.

De Razer Wolverine V3 Pro is vanaf vandaag beschikbaar voor een bedrag van €229,99. Er is ook een bedrade variant vanaf vandaag beschikbaar genaamd de Razer Wolverine V3 Tournament Edition. Voor dit model betaal je €119,99. Gaan jullie deze controller halen?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
17 dagen geleden

Razer duurzaam?? Laat me niet lachen.

Ooit één keer ingetrapt met de Razer Onza Tournament controller en die was binnen 2 weken stuk. Nee Razer kan beter heel ver weg van de Xbox blijven.

Ik ben wel geïnteresseerd in de nieuwe Nacon controller voor Xbox.