Nieuwe horrorgame ‘The Casting of Frank Stone’ van Supermassive Games krijgt releasedatum

Supermassive Games heeft in samenwerking met Behaviour Interactive een nieuwe horrorgame ontwikkeld die het universum van Dead by Daylight uitbreidt.

Supermassive Games en Behaviour Interactive hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe horrorgame te creëren die het universum van Dead by Daylight uitbreidt. De game speelt zich af in de stad Cedar Hills, waar de gewelddadige nalatenschap van Frank Stone diepe littekens heeft achtergelaten in de gemeenschap. Spelers worden geconfronteerd met de gruwelijke misdaden van een sadistische moordenaar in een staalfabriek in Oregon, en moeten het mysterie van Cedar Hills ontrafelen samen met een originele cast van personages. De keuzes die spelers maken, hebben directe invloed op het verloop van het verhaal en de uiteindelijke uitkomst voor de personages, waardoor elke beslissing cruciaal is.

Volgens de ontwikkelaars moet de game zich gaan onderscheiden ‘door de kenmerkende vertelstijl van Supermassive Games, die zorgt voor een verhoogde emotionele en intense ervaring binnen het horrorgenre. Door de combinatie van emotionele diepgang en spanning biedt de game een volledig immersieve ervaring’. Dat klinkt goed! Daarnaast biedt deze titel een vernieuwend perspectief op het Dead by Daylight-universum, met onverwachte plotwendingen.

The Casting of Frank Stone is vanaf 3 september 2024 verkrijgbaar op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties