Nieuwe gamewereld The Glitch brengt merken naar Fortnite

Twitch, de interactieve livestreamingdienst, lanceerde afgelopen week The Glitch tijdens TwitchCon San Diego 2024. The Glitch is een nieuwe gamewereld in Fortnite die volledig af te stemmen is op verschillende merken.

De game is gemaakt door Look North World – de studio van Alexander Seropian, co-creator van Halo. The Glitch is nu beschikbaar in Fortnite. De eerste merkpartners die je terug kunt vinden in The Glitch zijn Domino’s en Peloton. Beide merken zijn op unieke wijze in de gamewereld geïmplementeerd, waarbij hun merkidentiteit duidelijk wordt weergegeven. De teams van Twitch en Look North World hebben de interactie tussen spelers en de merken zorgvuldig onderdeel gemaakt van de wereld. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld een Domino’s-restaurant tegenkomen waar zij een pizza party kunnen houden, waardoor hun health en shields volledig hersteld worden.

Met The Glitch wil Twitch aantonen dat in-game advertenties deel van de game-ervaring kunnen worden zonder al te veel te conflicteren met de gameplay.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties