De eerst helft van de maand september krijgt Xbox Game Pass een diverse reeks nieuwe games. Zit er voor jou iets tussen?

Per vandaag kunnen spelers van Star Trucker aan de slag:

  • Star Trucker (Cloud, Console, en PC) – Beschikbaar sinds 3 september
    Stap in de bestuurdersstoel van je rocket-powered vrachtwagen en vervoer vracht door de ruimte. Deze unieke roadtrip door het heelal biedt een mix van verkenning, overleving en interactie met een bonte groep sterren-hoppende truckers.

Later deze week en in de loop van volgende week verschijnen van de volgende games in de abonnementsservice van Microsoft:

  • Age of Mythology: Retold (Cloud, PC, en Xbox Series X|S) – 4 september
    In deze heruitgave van de klassieke strategietitel van de makers van Age of Empires combineer je de krachten van goden, monsters en mensen in een strijd om het voortbestaan. Age of Mythology: Retold brengt de geliefde gameplay naar de moderne tijd met verbeterde graphics en nieuwe elementen.
  • Expeditions: A MudRunner Game (Cloud, Console, en PC) – 5 september
    Ga op wetenschappelijke expedities in deze nieuwe off-road avonturengame van de makers van MudRunner en SnowRunner. Leid onderzoeksmissies, bestuur terreinwagens en beheer je kamp om te overleven in de wildernis.
  • Riders Republic (Cloud, Console, en PC) – 11 september
    Duik in het massale multiplayer-speelterrein van Riders Republic. Verken een open wereld met iconische Amerikaanse nationale parken, terwijl je je vaardigheden test op de fiets, ski’s, snowboard of wingsuit.
  • Train Sim World 5 (Cloud, Console, en PC) – 17 september
    Neem de controle over iconische treinroutes in steden over de hele wereld in deze uitgebreide treinsimulator. Verken nieuwe uitdagingen en dompel jezelf onder in de ultieme spoorwegervaring.

DLC en vertrekkende games

Naast de nieuwe toevoegingen zijn er ook nieuwe DLC’s beschikbaar, waaronder de Castlevania-uitbreiding voor Dead by Daylight en de Aberration-uitbreiding voor Ark: Survival Ascended.

Helaas nemen we op 15 september afscheid van een aantal titels, waaronder FIFA 23, Slime Rancher 2, en SpiderHeck. Zorg ervoor dat je deze games nog even speelt voordat ze verdwijnen, of gebruik je 20% korting om ze permanent aan je collectie toe te voegen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties