Nieuwe Dragon Age: The Veilguard-trailer onthuld

Tijdens de State of Play-showcase hebben Electronic Arts en BioWare een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Dragon Age: The Veilguard, de langverwachte singleplayer fantasy RPG die op 31 oktober 2024 wordt gelanceerd voor Xbox Series X|S.

In de nieuwste trailer van Dragon Age: The Veilguard krijgen spelers een dieper inzicht in de tactische gevechten die centraal staan. Hoofdpersonage Rook, bijgestaan door de metgezellen Taash en Lucanis, gaat de strijd aan met een draak die door de Elvengoden op Thedas is losgelaten. Het gevecht biedt een blik op de mogelijkheden van het ability wheel, waarmee spelers hun team kunnen aansturen en strategische aanvallen kunnen coördineren.

De focus in bovenstaande trailer ligt op de Mage-class, één van de drie speelbare klassen, die gebruikmaakt van elementaire spreuken zoals vuur en ijs om de draak te verzwakken. Spelers kunnen schakelen tussen verschillende wapenopties en tactieken om zo optimaal gebruik te maken van de zwakke punten van de vijand. De trailer toont ook hoe spelers hun metgezellen kunnen inzetten voor gecombineerde aanvallen die extra schade aanrichten.

Dragon Age: The Veilguard, dat op 31 oktober verschijnt voor Xbox Series X|S, belooft een game te worden waarin tactiek en teamwork een belangrijke rol spelen. Met zeven metgezellen om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en achtergrondverhalen, biedt de game uitgebreide mogelijkheden voor strategie en karakterontwikkeling, typisch voor de Dragon Age-serie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties