Nieuwe details van Disney Epic Mickey: Rebrushed getoond

Nog heel even wachten en Disney fans kunnen aan de slag met de remake van Disney Epic Mickey. Disney Epic Mickey: Rebrushed neemt ons voor het eerst op de Xbox mee in de magische wereld van s’werelds favoriete muis. En om het wachten iets te verzachten heeft uitgever THQ Nordic ons verblijd met een nieuwe trailer.

In de zogeheten Deep Dive trailer zien we meerdere mensen uit het ontwikkelteam van Disney Epic Mickey: Rebrushed langskomen. Aan de hand van Creative Director Warren Spector zien we prachtige, nieuwe beelden van de game. En Spector is zeker niet de minste naam. Hij was namelijk als oprichter van Junction Point Studio ook verantwoordelijk voor het originele deel.

Spector laat weten het een eer te vinden dat hij de kans kreeg om met een getalenteerd team de game naar een nieuwe generatie spelers en consoles te mogen brengen. HHet concept van het origineel moest namelijk zijn dat de game tijdloos werd. En dat wilde men ook doen met Rebrushed.

Volgens Spector zien we in de game een aantal quality of life verbeteringen doorgevoerd worden. Zo hebben de graphics en de UI een update gehad. Daarnaast is de game nu ook nog eens multiplatform. Daarnaast wordt de relatie met Oswald The Lucky Rabbit uitgelegd. Mickey en Oswald zijn in de game tegenpolen van elkaar. En is het belangrijk om kracht te hebben en alleen te zijn? Of is het belangrijk om minder krachtig te zijn en vrienden te hebben? Die keuze mag jij als speler maken in Disney Epic Mickey: Rebrushed.

Disney Epic Mickey: Rebrushed is vanaf 24 september beschikbaar voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties