Nieuwe beelden van Vapor World: Over The Mind onthullen handgetekende werelden in uitdagende actie-avontuur platformer

Vapor World: Over The Mind is een actie-avontuur platformspel dat spelers meeneemt naar een surrealistische droomwereld, gekenmerkt door unieke, handgeschilderde graphics en dynamische gevechten.

In deze duistere droomwereld, die voortkomt uit een geheimzinnig project, moet een jongen zonder herinneringen de strijd aangaan met zijn innerlijke demonen en verborgen geheimen onthullen om terug te keren naar de werkelijkheid. In bovenstaande trailer zien we dat de jongen tegenover vijanden staat die “trauma’s” worden genoemd. Hij moet uitdagende eindbazen verslaan, zoals de angstaanjagende Seed, overwinnen.

In Vapor World: Over The Mind verkennen spelers een wereld vol gevaarlijke wezens, zoeken zij naar verborgen plekken om strategische aanvallen in te zetten en leren zij nieuwe vaardigheden door unieke items te ontdekken. Leuk detail: elk aspect van het spel, van de personages tot de achtergronden en vijanden, is met de hand getekend.

Releasedatum

Het is vooralsnog onbekend wanneer Vapor World: Over The Mind uitgebracht wordt. De game zal op de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass verschijnen. Vanaf 14 augustus 2024 is een demo van de game op de Xbox te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties