Nieuwe beelden van Disney Epic Mickey: Rebrushed getoond

Tijdens de THQ Nordic Showcase 2024 zien we nieuwe beelden van Disney Epic Mickey: Rebrushed verschijnen.

In bovenstaande trailer zien we Mickey met zijn kwast te werk gaan. Met de nieuwe beelden krijgen we een indruk van de wereld, de platform- en puzzelelementen en zien we tevens al enkele vijanden voorbij komen.

3D Platformen in Geweestland

Disney Epic Mickey: Rebrushed is een levendige 3D-platformgame waarin Mickey Mouse een groots avontuur beleeft in Geweestland, een wereld vol vergeten Disney-personages. Met behulp van Verf en Thinner kan Mickey zijn omgeving veranderen en verborgen geheimen onthullen, waarbij elke keuze invloed heeft op het verloop van het avontuur. Je ontmoet iconische figuren zoals Oswald het Gelukskonijn en kunt Disney-spelden verzamelen terwijl je door verschillende platformlevels reist, geïnspireerd door klassieke animatiefilms.

Opnieuw tot leven gebracht

De vernieuwde versie van deze geliefde klassieker, oorspronkelijk bedacht door Warren Spector en opnieuw tot leven gebracht door Purple Lamp, biedt verbeterde graphics en besturing. Mickey heeft nu nieuwe bewegingen zoals spurten, grondschok en sprinten, en de gameplay biedt hoge herspeelbaarheid met verschillende eindes gebaseerd op jouw keuzes. Dit avontuur is een eerbetoon aan Disney’s erfgoed en biedt een boeiende ervaring voor zowel oude fans als nieuwkomers.

Disney Epic Mickey: Rebrushed verschijnt op 24 september 2024 op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties