Nieuw survival horror avontuur ‘Pneumata’ krijgt releasedatum

In een nieuwe trailer zien we Pneumata een releasedatum krijgen. Pneumata is vanaf 20 augustus 2024 op de Xbox Series X|S te spelen. Wat voor soort game mogen spelers verwachten?

Pneumata is een survival horror game van Deadbolt Interactive die spelers volgens de ontwikkelaars in een ‘nerveuze en angstaanjagende wereld plaatst’. In de verlaten appartementencomplex van Clover Hill verdwijnen de bewoners, ’terwijl wanhopige kreten weerklinken en bloed door de muren sijpelt’.

Spelers kruipen in de huid van een detective en moeten een duistere mysterie ontrafelen, gefragmenteerde herinneringen herstellen en ‘overleven te midden van de verschrikkingen die in de schaduwen schuilen’. De game biedt een mix van survival en psychologische horror, waarbij de grens tussen werkelijkheid en alternatieve werelden steeds vager wordt.

In Clover Hill worden spelers geconfronteerd met een reeks van gruwelijke moorden. Met beperkte middelen moeten spelers aanwijzingen verzamelen, vechten of zich verstoppen voor onvoorspelbare vijanden. Ook moeten er puzzels opgelost worden om zodoende aanwijzingen te vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties