Nieuw DLC-personage aangekondigd voor Tekken 8

Bandai Namco laat Heihachi Mishima, de King of Iron Fist, herleven in een nieuwe character reveal trailer die is gedebuteerd op EVO 2024.

Aankomend najaar wordt het DLC-personage toegevoegd aan het populaire vechtspel. Het nieuwe personage is een bekende antagonist uit de serie en heeft nauwe banden met meerdere hoofdpersonen in de game.

Het personage zal komende herfst beschikbaar zijn en volgt op de recente toevoegingen van andere bekende vechters, zoals Lidia Sobieska en Eddie Gordo. Met de komst van Heihachi Mishima later dit jaar wordt er voor het eerst een nieuwe verhaallijn toegevoegd als gratis uitbreiding. Hoewel de exacte releasedatum nog onbekend is, is wel duidelijk dat deze nieuwe content de verhaallijn van een eerdere uitbreiding voortzet. In bovenstaande trailer krijgen spelers alvast een eerste indruk.

Tekken 8 kwam werd begin 2024 uitgebracht en kreeg goede recensies. Ook XBNL-gastreviewer Danny was zeer te spreken over de game van Bandai Namco. Zo schreef hij onder andere dat Tekken 8 een enorme stap voorwaarts heeft gemaakt als het aankomt op productiewaarden, game engine en solo speler game modes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties