De game is inmiddels alweer bijna een jaar uit, maar er blijft maar nieuwe content toegevoegd worden. We mochten al een handvol nieuwe vechters en Kameo’s verwelkomen, maar in het tweede jaar komen daar doodleuk nog meer bij.

Het nieuwe DLC pakket heet Khaos Reigns en zal onder andere zes nieuwe vechters bevatten, namelijk: Sektor, Cyrax, Noob Saibot, Conan the Barbarian, Ghost Face (Scream) en de T-1000 uit Terminator 2. Vanaf 26 september zullen in elk geval Sektor, Cyrax en Noob Saibot beschikbaar zijn. Wanneer de overige vechters hun opwachting maken is nog niet bekend.

Wat nog wel opvallend is, is dat Sektor en Cyrax ditmaal vrouwelijke personages zullen zijn. Dit past echter prima in de alternatieve tijdlijn die Mortal Kombat 1 heeft neergezet en sowieso binnen de evolutie van de game.

Animalities

Met nieuwe personages komen er ook nieuwe Fatalaties, maar met het DLC-pakket krijgt ook ieder personage, dus het hele roster, een Animality. Een Animality is een Fatality waarbij de vechter zijn Animal Spirit gebruikt om in een dier te veranderen en zijn tegenstander bruut te vermoorden.

Tot slot biedt Khaos Reigns ook nieuwe verhalende content. Het gaat dus een behoorlijke uitbreiding worden. Dat ga je dan ook in je portemonnee voelen, want de uitbreiding gaat €50 kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties