Mortal Kombat 1 onthult trailer voor aankomende DLC-vechter Takeda Takahashi

Er wordt weer een nieuwe vechter aan het roster van Mortal Kombat 1 toegevoegd. Wat voor movesets heeft Takeda Takahashi voor ons in petto?

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe gameplaytrailer van Mortal Kombat 1 vrijgegeven met daarin Takeda Takahashi, de nieuwste DLC-vechter die op 23 juli aan het hoofdroster wordt toegevoegd als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters. De vechter komt op 30 juli voor iedereen beschikbaar. Daarnaast is Ferra, een nieuwe DLC Kameo-vechter die kan assisteren tijdens gevechten met een reeks ondersteunende bewegingen, beschikbaar voor Kombat Pack-bezitters en los te kopen op 23 juli. In bovenstaande trailer krijgen spelers een eerste indruk van de vechter.

Over Takeda Takahashi

Net als zijn neef Kenshi werd Takeda Takahashi opgevoed als Yakuza. In tegenstelling tot hem genoot Takeda van deze levensstijl. Daarom werd hij uitgekozen om Kenshi’s kruistocht tegen zijn meesters te beëindigen. Het gevecht verwondde Takeda dodelijk. Kenshi wilde zijn neef niet laten sterven en bracht hem naar de dichtstbijzijnde hulp: de Shirai Ryu. Zelfs nadat Takeda genezen was, wilde Kenshi hem niet vrijlaten. Hij was bang dat de Yakuza hem zouden vermoorden omdat hij zijn missie had gefaald. Takeda verzette zich en probeerde herhaaldelijk te ontsnappen. Maar naarmate de maanden verstreken, begon hij de onbaatzuchtige toewijding van de Shirai Ryu aan de Earthrealm te waarderen, een contrast met zijn vroegere levensstijl. Takeda heeft gezworen om de onderwereld van Earthrealm bij de wortels open te rijten.

In de nieuwe video is Takeda’s op Shirai Ryu geïnspireerde moveset goed te zien, waaronder zijn vermogen om gekartelde zwepen te gebruiken om tegenstanders te trekken en te gooien, het gebruik van explosieve kunai-projectielen om combo’s uit te breiden en zijn beheersing van teleportatie om tegenstanders van achteren aan te vallen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties