Mortal Kombat 1: Khaos Reigns trailer laat Noob Saibot in volle glorie zien

Warner Bros. Games heeft een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Mortal Kombat 1: Khaos Reigns, waarin Noob Saibot centraal staat. Deze trailer biedt een kijk op zijn vaardigheden en de rol die hij speelt in het uitgebreide verhaal van de game.

Een nieuwe vechter verschijnt binnenkort in Mortal Kombat 1, namelijk Noob Saibot. In een bericht laat de uitgever weten: ‘als een schaduwachtige krijger, hervormd door de goddelijke Havik, staat Noob Saibot klaar om zijn duistere missie voort te zetten in het vernieuwde Mortal Kombat-universum’.

Bovenstaande trailer laat zien hoe Noob Saibot’s moveset gebruikmaakt van schaduw- en teleportatie-aanvallen om vijanden te overmeesteren. Daarnaast wordt zijn Animality onthuld, een brute transformatie waarmee hij tegenstanders uitschakelt. Dit markeert de terugkeer van de Animalities, die als gratis update beschikbaar komen voor alle bezitters van Mortal Kombat 1.

Met Khaos Reigns breidt Mortal Kombat 1 uit met zes nieuwe vechters, waaronder bekende gezichten zoals Cyrax en Sektor, en gastpersonages uit andere franchises. De uitbreiding, die op 24 september digitaal verschijnt, voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal en biedt fans meer mogelijkheden om de strijd aan te gaan in het steeds groter wordende Mortal Kombat-universum.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties