Monster Hunter Wilds onthult nieuwe monsters en omgevingen in vijfde trailer

Capcom heeft de nieuwste trailer uitgebracht voor Monster Hunter Wilds, de aankomende generatie van de langlopende Monster Hunter-serie.

In deze vijfde trailer worden spelers verwelkomd in de Oilwell Basin, het derde gebied van de verboden landen. De trailer toont de dorpen van Azuz en Everforge, en introduceert drie nieuwe monsterlijke vijanden, waaronder de angstaanjagende Black Flame.

Monster Hunter Wilds, dat op 28 februari 2025 verschijnt voor Xbox Series X|S en pc, bouwt voort op de kenmerkende gameplay van de serie. Spelers nemen opnieuw de rol aan van een monster hunter, een beschermer van de ecosystemen, die jaagt op reusachtige beesten ‘in een wereld met dynamische, veranderende omgevingen’. De grondstoffen die je tijdens de jacht verzamelt, worden gebruikt om steeds krachtigere wapens en uitrustingen te maken, waarmee je je kunt voorbereiden op de volgende uitdagingen.

De game belooft de meest ‘verfijnde actie en verbeterde immersie in de serie tot nu toe, met indrukwekkende nieuwe omgevingen en een breed scala aan monsters om te verslaan’, aldus de uitgever. Voor degenen die nu alvast willen pre-orderen, biedt Capcom de Guild Knight Set Layered Armor en de Hope Charm Talisman als bonus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties