Monster Hunter Wilds geeft beginnersgids vrij

Capcom heeft een nieuwe “Beginner’s Guide”-trailer uitgebracht voor Monster Hunter Wilds.

De elf minuten durende video, verteld door Alma, het handler-personage van de speler, biedt een overzicht van het spel: van de verhaallijn tot de verschillende locaties, de soorten monsters en hun gevaren, tactieken, faciliteiten, en de basisprincipes van het jagen.

In Monster Hunter Wilds worden spelers meegenomen naar de Forbidden Lands, een wereld waar de natuur constant in beweging is en monsters zich aanpassen aan veranderende omstandigheden. Spelers kruipen in de huid van een Hunter, die de taak heeft om monsters op te sporen en te verslaan, terwijl ze wapens en uitrusting smeden van de gevonden materialen.

Het verhaal in Monster Hunter Wilds draait om een expeditie naar een onbekend gebied, waar het mysterie van de ‘White Wraith’ ontrafeld moet worden. De dynamische omgevingen, wisselende weersomstandigheden en periodes waarin monsters agressiever jagen, zorgen voor een steeds veranderende hunters ervaring. Spelers moeten nieuwe strategieën ontwikkelen, gebruik maken van Focus Mode, en kunnen rekenen op de steun van verschillende personages tijdens hun avontuur.

Monster Hunter Wilds verschijnt op 28 februari 2025 voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties