Mistfall Hunter vecht zich door de godenwereld

We zijn alweer aan de volgende game uit de show van vanavond toe. Mistfall Hunter neemt je mee naar de godenwereld van de Vikingen.

Mistfall Hunter speelt zich af in een verwoeste wereld na Ragnarök, de nasleep van een epische oorlog tussen oppergoden en buitengoden. Bijna alle goden zijn omgekomen, hun bloed is veranderd in de corrumperende Gyldenmist, een mist die over het land trekt en zielen vervormt, waardoor de overgebleven wezens in de wereld tot waanzin en mutatie worden gedreven.

Onder de alomtegenwoordige Gyldenmist hebben slechts een paar mensen hun gezond verstand behouden, zich vastklampend aan overleving in de weinige overgebleven schuilplaatsen, de zwakke vlam van de beschaving levend houdend. Ondertussen kanaliseert een mysterieus meisje een bovennatuurlijke kracht en zoekt dode helden op en schenkt ze onsterfelijk vlees om de verwoeste wezens te bestrijden.

Deze herrezen helden, bekend als Gylden Hunters, wagen zich in de ruïnes om de gecorrodeerde op te sporen en Gyldenblod te verzamelen, waardoor hun wereld op de rand van de afgrond weer hoop krijgt. Als Gylden Hunter waag je je in je eentje in de mist of werk je samen met maximaal twee metgezellen. In de meedogenloze mist zijn er geen helden, alleen gevechten op leven en dood. Hier vind je kostbare Gyldenblod en eindeloze buit, maar je moet alle obstakels op je pad elimineren – of het nu de angstaanjagende gecorrodeerde, gevallen legendarische helden en zelfs epische halfgoden zijn.

Als je nog niet klaar bent om het op te nemen tegen de machtige bazen in de mist, is er een snellere manier om je fortuin op te bouwen: andere Gylden Hunters opsporen en plunderen die terugkeren met hun buit. Pas wel op dat je niet als prooi van iemand anders eindigt! Voor elk gevecht moet je alles inzetten. Als je sterft, verlies je alles. Alleen door je een weg naar buiten te vechten en met succes te extraheren, kun je terugkeren naar het warme kamp, beladen met beloningen, en een stap dichter bij het herstellen van het leven.

Dompel jezelf onder in soepele third-person gameplay en snelle gevechten. Kies uit klassen zoals Mercenary, Sorcerer, Blackarrow en Shadowstrix, elk met unieke vaardigheden. Gebruik zowel magie als staal om je vechtstijl aan te passen door tijdens gevechten wapens te selecteren en te wisselen om je aan te passen aan verschillende vijanden. Je kunt zelfs samenwerken met vrienden om verrassende combo’s uit te voeren om de overwinning veilig te stellen op iedereen die je grootsheid uitdaagt.

Mistfall Hunter zal binnenkort beschikbaar zijn voor wishlisting in de Xbox Store.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties