Hogwarts Legacy was een grote hit. De game wist een indrukwekkend Hogwarts neer te zetten en vertoeven in de tovenaarswereld was erg leuk. We weten dat er aan een tweede deel gewerkt wordt, maar in de tussentijd mogen we uitkijken naar DLC voor het eerste deel.

Er zijn al langer geruchten over een Hogwarts Legacy Definite Edition. Deze editie zou 10-15 uur aan nieuwe content naar de game brengen in de vorm van nieuwe verhalende main quests, side-quests, activiteiten en cosmetics. Voor wie de game al heeft en niet van plan was om hem nog een keer aan te schaffen is er ook goed nieuws. Alle toegevoegde content gaat ook in de vorm van DLC te downloaden zijn.

Op het moment van schrijven is er verder nog niks bekend over een releasedatum of prijs. Binnen Warner Bros. zouden ze het zelf ook nog niet weten, maar er gaan geluiden dat de DLC tussen €20 en €30 euro moet gaan kosten. Een release zou ergens in 2025 moeten zijn, waarbij ik persoonlijk gok op ergens vroeg in het jaar.

Gaat dit het moment worden om de game nogmaals op te starten? Ook omdat we inmiddels de voorheen exclusieve PlayStation-content recent al toegevoegd hebben zien worden? Wie van jullie gaat hem nog een keer doorspelen?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
16 uren geleden

Heb de game vorige maand in de aanbieding op Epic voor €18 gekocht en moet zeggen dat de game zelf goed in elkaar zit en ook lekker wegspeelt.

Maar heb wel erg veel moeite met de diversiteits-agenda die zo overduidelijk aanwezig is in deze game.