Max Caulfield keert terug met nieuwe krachten in Life is Strange: Double Exposure

Tijdens de Gamescom 2024 heeft SQUARE ENIX een exclusieve deep-dive-video onthuld die dieper ingaat op de krachten van Max Caulfield in de aankomende game Life is Strange: Double Exposure. Deze game draait om een bovennatuurlijk moordmysterie dat spelers op het puntje van hun stoel belooft te houden.

In Double Exposure krijgt Max de mogelijkheid om te wisselen tussen parallelle tijdlijnen, een nieuwe kracht die cruciaal is voor het oplossen van de moord op haar vriend Safi. De onlangs onthulde Pulse-vaardigheid stelt Max in staat om eerst een glimp op te vangen van wat er in de andere tijdlijn gebeurt voordat ze ernaartoe springt. Deze vaardigheid is niet alleen handig om gevaren te ontwijken, maar ook om gesprekken aan de andere kant af te luisteren, wat Max een voordeel geeft tijdens haar speurtocht.

Een complex mysterie

Max moet haar nieuwe krachten gebruiken om de onmogelijke moord op Safi op te lossen. Terwijl ze heen en weer springt tussen twee steeds verder uiteenlopende tijdlijnen, krijgt ze te maken met unieke puzzels en complexe sociale situaties. Caledon University, de setting van deze game, zit vol geheimen die alleen Max kan ontrafelen door slim gebruik te maken van haar tijdreisvaardigheden.

Life is Strange: Double Exposure verschijnt op 29 oktober 2024 voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties