Mask of Darkness DLC breidt Prince of Persia: The Lost Crown uit met nieuw verhaal

De nieuwste verhalende DLC voor Prince of Persia: The Lost Crown, getiteld Mask of Darkness, is vanaf vandaag beschikbaar.

Deze uitbreiding voegt een ‘nieuw en duister hoofdstuk toe aan het verhaal van Sargon, waarbij spelers worden meegenomen in een avontuur vol magische uitdagingen en mysterieuze gevechten’. In Mask of Darkness wordt Sargon opgejaagd door Radjen, ‘een dodelijke specialist van de Immortals, die hem opsluit in haar Mind Palace – een duistere, magische dimensie vol surrealistische landschappen en gevaarlijke vijanden. Terwijl Sargon zich door deze nachtmerrieachtige wereld vecht, ontdekt hij de duistere geheimen van het Mask of Darkness dat diep in Radjen’s geest verborgen ligt’.

In de Mask of Darkness verkennen spelers vier gloednieuwe biomen met unieke obstakels, waaronder gevaarlijke vallen en mechanismen zoals lasers en teleportatieportalen. De DLC introduceert zes nieuwe vijandelijke archetypes en drie eindbazen, naast nieuwe gevechtsvaardigheden die worden vrijgespeeld via drie nieuwe Amuletten. In bovenstaande trailer wordt de DLC getoond.

De DLC is verkrijgbaar als losstaande uitbreiding of als onderdeel van de Complete Edition van de game, die ook extra outfits en items bevat. Voor bestaande spelers is er een upgradepakket beschikbaar. Bovendien kunnen Ubisoft+-abonnees de Complete Edition zonder extra kosten spelen.

Ter ere van het 35-jarig jubileum van de Prince of Persia-franchise, wordt binnenkort de Warrior Within-outfit gratis aangeboden aan alle spelers. Prince of Persia: The Lost Crown is beschikbaar voor Xbox Xbox Series X|S en de uitbreiding is vanaf vandaag te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties