Lunacy: Saint Rhodos aangekondigd

We kunnen weer eens ouderwets griezelen. Het psychologische avontuur Lunacy: Saint Rhodos, van de makers van de horrorhit Conarium, komt op 26 september uit op consoles!

Met het griezelige seizoen voor de deur, brengt Iceberg Interactive op 26 september 2024 de huiveringwekkende psychologische horrorgame Lunacy: Saint Rhodes naar consoles. Kruip tegen elkaar aan op de bank terwijl je je verder waagt in Saint Rhodos in deze boeiende actie-horrorervaring – als je durft.

In Lunacy duik je in je duistere en verwrongen familiegeschiedenis. Navigeer door een diep verontrustende stad, waar elke stap je dichter bij waanzin brengt, en een onheilspellende aanwezigheid elke beweging van je in de gaten houdt. Onuitsprekelijke verschrikkingen en wraakzuchtige geesten liggen op de loer in elke schaduw, verdraaien je geest en verbrijzelen alles wat je dacht te weten. Consolegamers kunnen eindelijk de verontrustende sfeer en meedogenloze spanning ervaren terwijl ze het ware lot van de familie Rhodos ontdekken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties