Lowriders in het 4e seizoen van The Crew Motorfest

The Crew Motorfest Season 4 brengt auto-aanpassing naar een hoger niveau.

In dit seizoen, dat het eerste jaar van The Crew Motorfest afsluit, gaan spelers op een spectaculaire reis door de wereld van autodesign. Je kunt speciale voertuigen van over de hele wereld besturen, variërend van vintage Amerikaanse auto’s met enorme wielen tot zwaar getunede Europese auto’s en extravagante Japanse bodykits. Een van de hoogtepunten is de nieuwe afspeellijst “DONK vs LOWRIDER”, waarin spelers een kant moeten kiezen tussen Lowriders met hydraulische ophangingen en Donks met enorme wielen en glanzende verf.

Nieuwe uitdagingen om te voltooien

Het seizoensprogramma biedt elke maand nieuwe uitdagingen waarmee je vaardigheden kunt tonen en nieuwe auto’s, uiterlijkheden en outfits kunt ontgrendelen. Hoogtepunten zijn onder andere het uniek maken van vintage Amerikaanse auto’s in juli, de kunst van Restomod in augustus, ambitieuze nieuwe ontwerpen in september en de viering van Japanse autocultuur in oktober.

Er komen 29 nieuwe voertuigen, waaronder de Buick GNX en Ford Mustang Dark Horse. Met wekelijkse thema’s die nieuwe uitdagingen en beloningen bieden, is er altijd iets nieuws te beleven bij Motorfest. Word een Motorfest Legend door alle uitdagingen te voltooien en je naam achter te laten in de geschiedenis van het festival.

Releasedatum

The Crew Motorfest Season 4 is vanaf 3 juli 2024 beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties