Lollipop Chainsaw RePop, de langverwachte remaster van de Xbox 360-cultklassieker, komt deze maand naar Xbox Series X|S.

Ontwikkelaar Dragami Games heeft bevestigd dat de game trouw blijft aan het origineel. De remaster biedt twee verschillende modi: Original Mode en RePop Mode. De Original Mode behoudt ‘alle bloedige actie en vertrouwde elementen van de oorspronkelijke game, waaronder de iconische cutscenes, karakterontwerpen, en de stripboekachtige introducties van personages’. Volgens Dragami Games’ oprichter en producent van Lollipop Chainsaw RePop, Yoshimi Yasuda, is er op verzoek van de platformen geen inhoudelijke wijziging aangebracht in deze modus.

Hoewel de inhoud van de Original Mode intact blijft, zijn er wel enkele aanpassingen gedaan om de game te moderniseren. Zo zou de aanvalskracht, bewegingssnelheid, en camerabereik zijn verfijnd, en zijn er nieuwe functies toegevoegd, zoals een automatische QTE-optie en een combo-aanvalsysteem. Daarnaast zijn er verbeteringen in beeldkwaliteit, resolutie, en framerate doorgevoerd, samen met de toevoeging van Yukari Tamura’s stem aan de game.

De RePop Mode introduceert een minder gewelddadige ervaring met stripboekachtige schade-effecten, en Dragami Games heeft ook enkele bugfixes en kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd die in de oorspronkelijke versie over het hoofd waren gezien.

Met de release van Lollipop Chainsaw RePop kunnen fans van de originele game zich verheugen op een nostalgische maar opgefriste ervaring, terwijl nieuwkomers de kans krijgen om deze unieke actiegame voor het eerst te ontdekken. Lollipop Chainsaw RePop is vanaf 12 september 2024 verkrijgbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties