Life is Strange: Double Exposure “Origins”-trailer gaat terug naar waar het allemaal begon

In de nieuwste trailer van Life is Strange: Double Exposure keren we terug naar de oorsprong van Max Caulfields avontuur.

Op 7 oktober 2013 ontdekte Max haar bijzondere krachten, wat haar leven voorgoed veranderde. Deze krachten brachten haar op een pad vol tijdreizen, vriendschappen, geheimen en onthullingen, waarbij uiteindelijk het lot van Arcadia Bay op het spel stond. De nieuwe trailer geeft een overzicht van hoe het allemaal begon en herinnert spelers aan de start van Max’ bijzondere reis.

In Life is Strange: Double Exposure krijgt Max opnieuw de kans om haar tijdmanipulatie te gebruiken, maar deze keer in een nog complexere situatie. Max bevindt zich in twee steeds verder uiteenlopende tijdlijnen, waarbij haar doel is om de waarheid te achterhalen, wat de gevolgen ook mogen zijn. Haar vrienden en de twee werelden waarin ze zich bevindt, hangen af van de beslissingen die jij als speler neemt.

Moord

In Life is Strange: Double Exposure is Max fotograaf aan de prestigieuze Caledon University. Tijdens haar verblijft wordt ze geconfronteerd met een gruwelijke gebeurtenis: haar nieuwe vriendin Safi wordt vermoord aangetroffen in de sneeuw. In een poging om haar te redden, probeert Max haar oude kracht van tijdreizen te gebruiken, maar dit leidt haar naar een parallelle tijdlijn waarin Safi nog leeft—maar nog steeds in gevaar is. Max ontdekt dat de moordenaar in beide tijdlijnen opnieuw zal toeslaan en alleen zij kan tussen de twee werelden schakelen om het mysterie op te lossen en de moord te voorkomen.

Life is Strange: Double Exposure is vanaf 29 oktober 2024 op de Xbox Series X|S te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties