Life is Strange: Double Exposure neemt spelers mee naar Caledon University

In de nieuwste game van de “Life is Strange”-serie, “Double Exposure”, betreed je de campus van Caledon University. Deze prestigieuze kunst- en wetenschapsuniversiteit in Vermont vormt het decor voor een nieuw Life is Strange-verhaal.

In de nieuwe trailer zien we verschillende locaties waar Life is Strange: Double Exposure zich gaat afspelen. Zo zien we onder andere de campus voorbij komen, maken we kennis met de directeur van de universiteit en zien we enkele ‘points of interest’.

De trailer volgt op een reeks video’s waarin we kennis maken met de cast. Zo zagen we Moses, Safi en Maxi Caulfield al geïntroduceerd worden. Ook hebben we al uitgebreid uitleg gekregen over de verhaallijn, zoals je hier wellicht gezien hebt.

Over Life is Strange: Double Exposure

Max Caulfield, bekend van de allereerste Life is Strange, maakt haar terugkeer in Life is Strange: Double Exposure. Zij is inmiddels een getalenteerde fotograaf en student aan Caledon University. In eerdere beelden over Life is Strange: Double Exposure zien we dat zij het levenloze lichaam ontdekt van haar nieuwe vriendin, Safi. In een wanhopige poging om haar te redden, gebruikt Max haar lang vergeten gave om de tijd terug te draaien. Maar in plaats van Safi te redden, opent ze een parallelle tijdlijn waarin Safi nog leeft, maar nog steeds in gevaar verkeert.

Releasedatum

Life is Strange: Double Exposure is vanaf 29 oktober 2024 beschikbaar. Spelers die de Ultimate Edition bestellen, kunnen de eerste paar chapters van de game vanaf 15 oktober 2024 spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties