Let’s Sing 2025 aangekondigd

Even lekker meebleren met je favoriete liedje. Wie doet dat nou niet graag? De nieuwe Let’s Sing is, tot ergernis van je buren, weer aangekondigd.

Dit nieuwste deel in de beroemde karaoke-franchise verschijnt op 5 november. De editie van dit jaar biedt meer dan ooit, met een origineel, ingesproken career-avontuur, nieuwe en verbeterde gameplay en spannende seizoensevenementen die je het hele jaar aan het zingen houden.
Het belangrijkste nieuws is dat Let’s Sing 2025 beginnende zangers en zangeressen de meest uitgebreide catalogus songs tot nu toe te bieden heeft.

Let’s Sing 2025 is gemaakt voor spelers met verschillende voorkeuren en niveaus en biedt een schat aan modes voor solozangers, gezelschappen bij je thuis, en online-spelers.

Let’s Sing 2025 nodigt iedereen uit om de microfoon op te pakken, of je nu de hoge noten probeert te raken in de Classic Mode, samen met vrienden zingt in Feat Mode, een wereldster probeert te worden in Career Mode, of het opneemt tegen andere karaoke-fans van over de hele wereld voor de Let’s Sing Music Awards. Bouw hoe en wanneer je maar wilt je eigen karaoke-feestje!

Tenslotte wordt Let’s Sing 2025 geleverd met een groot aanbod aan songs, uiteenlopend van de nieuwste hits tot klassiekers en nummers om je stembanden eens lekker mee op te rekken. Wie nóg meer keuze wil zit goed met de vernieuwde VIP Pass die vanaf de lancering toegang biedt tot ruim 150 songs. De VIP Pass is voor iedereen voor één maand gratis.

Kenmerken:

  • Gloednieuwe speellijst: Een zorgvuldig samengestelde mix van internationale hits tot plaatselijke favorieten, om iedereen een onvergetelijke karaoke-ervaring te bieden.
  • Vernieuwde en verbeterde Classic- en Feat-modes: De populairste game-modes zijn verbeterd, met onder andere een beter leesbare interface. Daarnaast is de geliefde videoclip weer present.
  • Feest met vrienden in lokale en online multiplayer: Een tijdloze karaoke-ervaring waarin iedereen zijn favoriete artiest kan kiezen om samen te zingen met familie en vrienden.
  • Beleef een nieuw career mode-verhaal: Op veler verzoek is de career mode dit jaar vernieuwd met een nieuwe verhaallijn en aangepaste vorm. Spelers beginnen als onbekende amateur en kunnen zich vervolgens zingend een weg banen naar wereldwijde faam. Onderweg kunnen spelers vele muzikale bestemmingen aandoen en voor het eerst Soundtown bezoeken.
  • Let’s Sing Music Awards: Verover het podium in gloednieuwe seizoensgebonden in-game evenementen om het wereldwijde klassement van Let’s Sing 2025 te beklimmen, exclusieve beloningen te krijgen en karaoke-kudo’s te verdienen.
  • VIP Pass: De gloednieuwe VIP Pass voor 2025 biedt bij de lancering toegang tot ruim 150 extra nummers, waaraan in de loop van het jaar nog meer nummers worden toegevoegd. Daarnaast biedt de pas toegang tot optredens en seizoensgebonden evenementen die alleen voor VIPs toegankelijk zijn. De VIP Pass is een maand lang gratis voor iedereen beschikbaar. Als spelers zich aanmelden bij PROS  wordt dit verlengd naar twee maanden.
  • Let’s Sing Fest: Waag je aan een vriendelijke competitie met deze terugkerende, populaire online multiplayer-mode. Neem het op tegen anderen op het lokale podium door dezelfde nummers te zingen, en probeer de top van het klassement te bereiken. Spelers met een VIP-pas kunnen het hoofdpodium betreden om het op te nemen tegen andere VIPs van over de hele wereld.
  • Let’s Sing Showtime: Een wekelijks evenement waarbij iedereen toegang krijgt tot het hoofdpodium, met een uur tijd voor elke song in de VIP-catalogus.
  • Companion-app: Geen mic? Geen probleem. Iedereen kan meedoen aan het karaoke-feestje door het downloaden van de gratis companion-app, waarmee je je smartphone in een microfoon verandert.
  • Aanpasbare avatars: Maak je eigen, kleurrijke avatar die je persoonlijke stijl weerspiegelt.

De VK-playlist:
De catalogus van dit jaar, die vanaf de lancering voor iedereen beschikbaar is, bevat nummers voor alle gelegenheden en muzieksmaken, van meezingers tot dance-hits en ballads die harten doen smelten.

ArtiestTracktitel
Alannah  MylesBlack Velvet
Ariana Grandeyes, and?
Becky Hill, David GuettaRemember
Benson BooneBeautiful Things
Billie EilishWhat Was I Made For?
Calvin HarrisSummer
Calvin Harris, Ellie GouldingMiracle
Calvin Harris, Sam SmithDesire
CascadaEverytime We Touch
Charlie XCXGood Ones
Ed SheeranThe A Team
FIFTY FIFTYCupid
Florence + The MachineDog Days Are Over
George EzraBudapest
Girls AloudSound of the Underground
James ArthurImpossible
Jonas BrothersWaffle House
Jorja SmithLittle Things
Jung KookStanding Next to You
JungleBack On 74
Justin BieberLove Yourself
Kenya GraceStrangers
Lewis CapaldiForget Me
Mae StephensIf We Ever Broke Up
Milky ChanceStolen Dance
MuseUprising
Olivia RodrigoGood 4 U
OneRepublicI Ain’t Worried
Peggy Gou(It Goes Like) Nanana
Rita OraDon’t Think Twice
Switch Disco ft. Ella Henderson and Robert MilesREACT
Teddy SwimsLose Control
The CranberriesZombie
ToploaderDancing in the Moonlight
Years & YearsKing

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties