Legend of Mana nu ook op de Xbox Series beschikbaar

Square Enix heeft de geremasterde versie van Legend of Mana, het vierde deel in de geliefde Mana-serie, uitgebracht.

In deze klassieke actie-RPG gaan spelers op een zoektocht naar de mythische Mana-boom, die ze in een droom hebben gezien. Maar eenmaal aangekomen in de wereld van Fa’Diel, ontdekken ze dat de kaart volledig leeg is. Om steden en kerkers tot leven te wekken, gebruiken spelers het unieke Land Creation-systeem. Hierbij plaats je speciale voorwerpen op de kaart om nieuwe gebieden en verhaalelementen te ontdekken.

Deze remaster van Legend of Mana biedt vernieuwde graphics en een opnieuw gearrangeerde soundtrack. Voor spelers die de nostalgische sfeer willen behouden, is het mogelijk om te schakelen naar de originele soundtrack. Daarnaast zijn er enkele moderne toevoegingen, zoals de optie om willekeurige gevechten uit te schakelen. Ook maakt de minigame Ring Ring Land zijn terugkeer, waarin spelers de monsters in hun team kunnen versterken voor extra tactische voordelen in de gevechten.

Legend of Mana blijft trouw aan het originele verhaal, maar brengt volgens de ontwikkelaar ook verbeteringen die het toegankelijker maken voor zowel nieuwe als terugkerende spelers. De game is vanaf vandaag beschikbaar op de Xbox Series X|S!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties