Later deze week kunnen gamers zich voorbereiden op een nieuwe editie van de Xbox Partner Preview. Tijdens de show zullen nieuwe games getoond worden. Wat mogen we ongeveer verwachten?

Op donderdag 17 oktober 2024 zal Xbox in een korte maar volle uitzending de nieuwste games en trailers van hun partners presenteren. Met bekende namen als Remedy Entertainment, Sega, en 505 Games, is er veel om naar uit te kijken. De uitzending duurt ongeveer 25 minuten en belooft een mix van nieuwe gameplay, ‘wereldpremières’, en updates van aankomende titels.

Op het programma staat onder meer een eerste blik op Alan Wake 2’s volgende uitbreiding, The Lake House, en een nieuwe trailer voor Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii. Daarnaast krijgen we beelden van bazen uit Wuchang: Fallen Feathers en andere aankondigingen van games die naar Xbox-consoles, pc en Game Pass komen.

De Xbox Partner Preview begint om 18:00 uur (Nederlandse tijd) en is te volgen via de Xbox-kanalen op YouTube, Twitch en andere platforms. De uitzending is beschikbaar in meerdere talen en zal voor gebruikers met gehoor- of visuele beperkingen ook toegankelijk zijn met bijvoorbeeld ondertiteling, audiobeschrijving en gebarentaalopties. Uiteraard zal de redactie van XBNL aanstaande vrijdag tijdens de wekelijkse podcast al het nieuws uit de show bespreken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties