Lees hier hoe je deel kunt nemen aan de bètatest van The First Berserker: Khazan

Vandaag is er een nieuwe trailer uitgebracht voor The First Berserker: Khazan, waarin de confrontatie tussen Khazan en de baas Viper wordt getoond.

De trailer geeft een kijkje in de uitdagende gevechten en gameplay die spelers kunnen verwachten. Deze action-RPG, gebaseerd op het Dungeon & Fighter universum, biedt fans van het genre een voorproefje van wat komen gaat.

Naast de trailer werd ook de aankondiging gedaan van een technische gesloten bètatest, waarin spelers de kans krijgen om alvast kennis te maken met de wereld van Khazan en de strijd met Viper aan te gaan. Dit geeft spelers de mogelijkheid om de mechanics te verkennen voordat de volledige game in 2025 verschijnt. De betatests vinden plaats van 11 t/m 20 oktober. Inschrijven kan via deze link.

In The First Berserker: Khazan speel je als Khazan, de generaal van het Pell Los Empire die de dood heeft overleefd. Spelers ontrafelen zijn verleden en gaan op zoek naar wraak tegen degenen die hem verraden hebben. De game wordt begin 2025 verwacht voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties