Lees hier hoe je de gratis demo van Visions of Mana kunt spelen

Square Enix heeft een demo van Visions of Mana beschikbaar gesteld.

De game moet op 29 augustus 2024 uitgebracht worden. In aanloop naar release heeft uitgever Square Enix besloten om een demo van de game uit te brengen, zoals in bovenstaande trailer te zien is. De demo laat een deel van het verhaal, de wereld en de combat zien. Hoe omvangrijk de demo is wordt niet helemaal duidelijk. Wel worden spelers met in-game items beloond.

Geen ingewikkeldheden

Om de Visions of Mana-demo te spelen ga je naar de Xbox of Microsoft Store en daar download je de game. Spelers hoeven de game niet al voorbesteld te hebben. Ook hoeven spelers zich niet via een website e.d. te registeren. De demo is iets meer dan 12GB op de Xbox Series X.

Speel in-game items vrij door de demo te spelen

Spelers kunnen enkele in-game items ontvangen door de demo te spelen. De items nemen zij mee naar de game wanneer deze op 29 augustus verschijnt. Zo ontvangen zij de Gladius (Small Sword van Vall), Falx (Great Sword van Vall) en de Horn Lance (Lance voor Vall).

De Gladius kan geclaimd worden zodra spelers in chapter 1 genoeg progressie gemaakt hebben en Vall als speelbaar personage kunnen selecteren. De Falx kan gekozen worden zodra spelers hun class kunnen veranderen naar de Wind Class. De Horn Lance kan gekozen worden zodra spelers hun class kunnen veranderen naar de Moon Class.

Ga jij de demo van Visions of Mana spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties