Collector’s Editions zijn altijd een mooie aanvulling voor je verzameling. Ook dit is er weer eentje die je in je kast wil hebben staan.

De Collector’s Edition is een must-have voor elke koene ridder, en zit volgepakt met middeleeuwse goodies.  
Het kroonjuweel van deze editie is een exemplaar van Kingdom Come: Deliverance II Gold Edition – rijk aan content waar een edele liefhebber van de serie of nieuwkomer van zal smullen. De Gold Edition omvat de standaard editie, Expansion Pass en de Gallant Huntsman’s Kit.

  • Kingdom Come: Deliverance II Expansion Pass. Biedt toegang tot drie komende uitbreidingen en de vrijspeelbare bonuscontent: Shields of Seasons Passing, die vanaf de lancering beschikbaar is.
  • Gallant Huntsman’s Kit. Of je nu de pet van Sint Hubert draagt, pijlen vuurt met de kruisboog van Artemis of je stijlvol kleedt met de beroemde jachtjas van Nimrod, deze volledige outfit is een ‘must have’ voor elke beginnende jager.


Maar er is meer…
De Collector’s Edition bevat ook een prachtig beeldje van Henry en zijn trouwe paard Pebbles, een exclusieve stoffen kaart met de stegen van Kuttenberg, de emaille speldjesset Coats of Valor; de iconische Letter of Hope – die aan Sir Hans Capon werd toevertrouwd; en de verzamelkaartenset King’s Rebels.

Kingdom Come: Deliverance II verschijnt op 11 februari 2025.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties