Kena: Bridge of Spirits officieel voor Xbox aangekondigd

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar vandaag is het pas officieel aangekondigd. Voormalig PlayStation-exclusive Kena: Bridge of Spirits verschijnt deze zomer op de Xbox Series X|S!

Kena: Bridge of Spirits kwam in de zomer van 2021 op de PlayStation uit. De game van van EmberLab’s werd destijds goed ontvangen. Zelf heb ik de game ook met veel plezier gespeeld. Een prachtig vormgegeven action-adventure game met een uniek en boeiend verhaal. Met een Metacritic van 81 en meerdere awards is de game een succes te noemen. In bovenstaande teaser trailer zien we de game voor Xbox Series X|S aangekondigd worden.

We zijn verheugd om het verhaal van Kena naar een nieuw publiek op Xbox-platforms te brengen. Als ons debuutspel betekent Kena veel voor iedereen in de studio en het team is enthousiast om Kena’s reis met meer spelers te delen – we hopen echt dat iedereen geniet van het ontmoeten van Kena en haar Rot-vrienden!

Josh Grier, Chief Operating Officer bij Ember Lab

Over Kena: Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits biedt spelers een actie-avonturenspel dat een boeiend verhaal combineert met exploratie, het oplossen van puzzels en snelle gevechten. Het spel levert een reis van zelfontdekking terwijl Kena, een jonge Spirit Guide, de balans herstelt in een oud dorp in een eens bloeiende omgeving. De uitgever van Kena schrijft over de game het volgende:

Ontwikkel je team
Overal in het bos zijn verlegen en ongrijpbare geesten te vinden en de Rot bewaken het natuurlijke evenwicht door dode en rottende zaken af te breken.

  • Vind en verzamel de Rot die rond het dorp verborgen is.
  • Speel nieuwe, krachtige vaardigheden voor de Rot vrij wanneer je er meer ontdekt.
  • Gebruik de krachten van de Rot om de corruptie van het dorp op te heffen.

Verken een charmante wereld
Ontrafel het mysterie van de vreemde vloek van het dorp, ontdek allerlei geheimen en gebruik de kracht van het Geestenrijk om deze ooit majestueuze wereld te herstellen.

  • Verken elke uithoek van het dorp. Je weet nooit waar geheimen of beloningen verstopt zitten.
  • Ontdek hoeden voor de Rot die je kunt verzamelen om je Rot-vrienden leuk aan te kleden.
  • Vind en bezorg Geestenpost die voor verloren geesten is achtergelaten om nieuwe gebieden vrij te spelen.

Doe mee met spannende gevechten
Ga Corrupte Geesten te lijf die gevangenzitten en die Kena het leven zuur maken.

  • Verbeter je vaardigheden met verschillende lijfgevechttechnieken en aanvallen op afstand.
  • Gebruik de krachten van je Rot-vrienden en zet hun krachtige vaardigheden slim in.
  • Waardeer je vaardigheden en krachten op en word de best mogelijke Geestengids.

Releasedatum

Kena: Bridge of Spirits verschijnt op 15 augustus 2024 voor de Xbox Series X|S. In samenwerking met Maximum Entertainment zal er ook een fysieke editie van de game uitgebracht worden. Kena: Bridge of Spirits zal €39.99 kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties