Josef Fares, de oprichter van Hazelight Studios, heeft recent op sociale media gehint aan een nieuwe game te werken. Een compleet nieuwe IP, waar hij binnenkort meer van wil onthullen. Wat zijn we te weten gekomen?

De studio staat bekend om titels die de nadruk leggen op samen spelen, zoals Brothers en A Way Out. De meest succesvolle game van de Hazelight Studios is It Takes Two.

Met It Takes Two werd een unieke co-op game door Hazelight Studios uitgebracht, die draait om samenwerking tussen twee spelers om puzzels op te lossen en platformuitdagingen te overwinnen. De game werd in maart 2021 uitgebracht en groeide uit tot een groot succes, met inmiddels meer dan 20 miljoen verkochte exemplaren. Het spel werd geprezen om zijn innovatieve gameplay en hartverwarmende verhaal, en ontving lovende recensies. Ook de XBNL-redactie was erg enthousiast over de game en gaf It Takes Two een 10/10, zoals je in de review hebt kunnen horen.

Een nieuw IP

De grote vraag is natuurlijk wat de nieuwe studio voor haar fans aan het koken is. Hoewel details nog schaars zijn, is het waarschijnlijk dat de nieuwe game de co-op-ervaring verder zal uitbreiden. Uit onderstaande social media post van de studio valt al het nodige op te merken:

De ontwikkelaar van It Takes Two laat in ieder geval weten dat het een nieuwe titel betreft. Het woord co-op spat van het scherm en de game zal in ieder geval wederom door EA Originals uitgegeven worden. De releasewindow staat helaas doorgestreept, maar wat mij betreft kan een nieuwe game van Hazelight Studios niet snel genoeg komen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties