Indrukwekkende beelden van de wereld in Assassin’s Creed Shadows getoond

Ubisoft en Ubisoft Quebec hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Assassin’s Creed Shadows, die spelers meeneemt naar het boeiende feodale Japan.

In deze tijd, vol samurai, shinobi en politieke intriges, ontvouwt zich een open wereld met levendige kasteelsteden, uitgestrekte landschappen en serene tempels. In bovenstaande World Trailer krijgen we een eerste indruk van deze omgeving, waarin de seizoenen veranderen en het weer constant wisselt. Spelers verkennen uiteenlopende locaties, van bruisende havens tot door oorlog geteisterde gebieden.

In Assassin’s Creed Shadows kruipen spelers in de huid van twee personages: Naoe, een shinobi Assassin, en Yasuke, een legendarische samurai. Elk personage heeft een unieke speelstijl; Naoe vertrouwt op stealth en snelheid, terwijl Yasuke zich richt op krachtige, nauwkeurige aanvallen. Het verhaal draait om hun gedeelde lot te midden van politieke onrust en samenzweringen. Spelers kunnen nieuwe vaardigheden en uitrusting voor elk personage ontgrendelen.

Assassin’s Creed Shadows verschijnt op 15 november voor Xbox Series.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Little 3vil
Little 3vil
3 dagen geleden

Ziet er echt goed uit, heb er zin in! Hoop alleen niet dat ze weer een Ubisoftje doen dat het eindproduct weer een dikke downgrade heeft gehad. Dit zag er ook uit al cinematics/cutscenes.