Het verhaal van Captain Flameheart in Sea of Thieves uitgelegd

Flameheart keert terug. Voor de oude zeepiraten onder ons wellicht een bekende, maar voor de nieuwelingen is Flameheart een nieuwe speler op het toneel. Wie is Flameheart en wat heeft hij voor de piratengame van Rare betekend?

In seizoen 13 zal Flameheart opnieuw terugkeren naar de Sea of Thieves. De gevreesde kapitein maakt een woeste rentree en met zijn Burning Blade is hij een baas die we serieus moeten nemen. Behalve zijn indrukwekkende postuur en schip, kent Flameheart ook een rijke geschiedenis. Hij heeft een prominente plek in de lore van Sea of Thieves.

Om nieuwe spelers aan hem te introduceren, en oude spelers hun geheugen even op te frissen, is bovenstaande video gemaakt. In bovenstaande video gaan we terug in de tijd en zien we hoe Flameheart ontstaan is, hoe hij verslagen werd en hoe zijn soul afgelopen jaren onopgemerkt in de Sea of Thieves heeft kunnen voortleven.

Seizoen 13 van Sea of Thieves is vanaf 25 juli 2024 beschikbaar. Met de komst van seizoen 13, zal ook Flameheart weer terugkeren. Stay tuned!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties