Het regent games in de Xbox Game Pass volgende paar weken

We hoeven ons niet te vervelen dit najaar. Er komen sowieso mooie games uit, maar de Xbox Game Pass geeft je ook weer genoeg games om uit te kiezen en gelijk te gaan spelen. Hieronder zie je een overzicht van wat je kan verwachten van oktober en waar we naar uit kijken in november.

South Park: The Fractured but Whole

16 oktober – Cloud, Console, and PC

In South Park: The Fractured but Whole kruip je opnieuw in de rol van ‘de nieuwe’, en zoals je misschien al zou verwachten, gaat dat gepaard met een flinke dosis absurditeit en geniale humor. Het turn-based gevechtssysteem is verbeterd, de missies zijn bizar, en je team van superhelden is compleet chaos. Dit is een must-play voor zowel South Park-fans als liefhebbers van tactische RPG’s.

Donut County

17 oktober – Cloud, Console, and PC

Wat krijg je als je een spel maakt over een allesverslindend gat in de grond? Het antwoord is Donut County, een heerlijke puzzelgame waar je objecten opzuigt om groter te worden. Super casual, maar ook geniaal qua opzet. Perfect voor wie even wat ontspanning zoekt tussen alle intense actie door.

MechWarrior 5: Clans

17 oktober – Cloud, PC, and Xbox Series X|S

Zin in wat brute mech-actie? In MechWarrior 5: Clans bestuur je gigantische gevechtsmachines in explosieve veldslagen. De nieuwe verhaallijn is strak, de actie nog strakker. Deze game voelt alsof je in een futuristische oorlogsfilm zit. Of je nu van strategie houdt of gewoon zin hebt om dingen op te blazen, dit is er eentje die je moet checken.

Call of Duty: Black Ops 6

25 oktober – Cloud, Console, and PC

De nieuwste Black Ops is er en zoals je van de serie gewend bent, zit het weer vol met intense gevechten, een dikke verhaallijn en de altijd populaire Zombies-modus. Collega Rik schreef al over de komst van deze game in de Xbox Game Pass.

Call of Duty: Modern Warfare III

25 oktober – Cloud

Modern Warfare III keert terug en deze keer volledig speelbaar via de Cloud. Ik heb deze game grandioos afgestraft in mijn review, maar als de game toch in de Game Pass, why not? Je kan het gewoon proberen om te kijken of de campaign iets voor je is.

Call of Duty: Warzone

25 oktober – Cloud

Ja hoor, ook Warzone komt naar de Cloud en dat betekent dat je nu overal kunt spelen. Het enige wat je nodig hebt is internet. Probeer als laatste over te blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb de eerste versie van Warzone veel gespeeld, maar met de komst van de nieuwe ben ik afgehaakt omdat het minder intuïtief aanvoelde voor mij. Het is in ieder geval fijn dat je het via de Cloud gelijk kunt opstarten i.p.v. 100gb binnen te slepen. Ik vraag mij alleen wel af of je op tijd kunt schieten i.p.v. mini input lag hebt. Maar dat moeten we even gaan testen.

Ashen

29 oktober – Cloud, Console, and PC

Als je houdt van een beetje mysterie, pittige gevechten en een wereld waar je constant op je hoede moet zijn, dan is Ashen de game voor jou. Deze indie-klassieker heeft een unieke stijl en gameplay die je scherp houdt. Dit is geen simpele hack-and-slash, maar een uitdagende RPG vol sfeer en ontdekkingen. Tijd om deze game te proberen, want ik heb ‘m al vaker voorbij zien komen.

Dead Island 2

31 oktober – PC

Zin om zombies in elkaar te timmeren? Dead Island 2 komt naar PC Game Pass en dat betekent dat je in een post-apocalyptisch Los Angeles hordes zombies mag afslachten. Verwacht brute actie, heel veel bloed en genoeg humor om je constant te vermaken. Een perfecte game voor Halloween als je het mij vraagt.

StarCraft: Remastered

5 oktober – PC

De ultieme klassieke strategiegame is terug in opgepoetste vorm. StarCraft: Remastered is perfect voor wie nostalgische gevoelens heeft, of gewoon zin heeft om weer die epische oorlog tussen de Zerg, Protoss en Terran te herbeleven. Echt een pareltje in het strategiegenre.

Op naar november!

StarCraft II: Campaign Collection

5 november – PC (zie trailer hierboven)

Wil je de complete StarCraft II ervaring? Dan is de Campaign Collection alles wat je nodig hebt. Dit is dé manier om de uitgebreide verhaallijnen van deze geliefde franchise te spelen. Strategisch, diepgaand en met veel content om je weken bezig te houden. Lekker toch?

Wat nog meer?

We hebben geen officiële data over de games uit november en op welke platformen ze uitkomen. Het kan zijn dat er nog meer games komen dan degenen die we hier vermelden. Maar onderstaande games verwachten we sowieso in november.

Goat Simulator: Remastered — 7 november

Microsoft Flight Simulator 2024 — 19 november

Stalker 2: Heart of Chornobyl — 20 november

Nine Sols — 26 november

Hoppatee, zo uit de Game Pass

Uiteraard gaan er ook weer games weg op 31 oktober. Dat zijn:

  • Frog Detective: The Entire Mystery (Cloud, Console, PC)
  • Headbangers (Cloud, Console, PC)
  • Inkulinati (Cloud, Console, PC)
  • Lonely Mountain’s Downhill (Cloud, Console, PC)
  • Mineko’s Night Market (Cloud, Console, PC)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties